IN 4 FASEN NAAR MAXIMAAL RESULTAAT

Verschillende factoren kunnen dagelijks het evenwicht van de huid verstoren. Hierdoor kan de huid last krijgen van onzuiverheden, droog worden of geïrriteerd raken. Wij werken daarom volgens het unieke 4 Fasen Reset-programma. Hiermee resetten, herstellen en stimuleren we de huid. We begeleiden je graag in 4 fasen naar maximale huidverbetering!

DE JUISTE HUIDVERZORGING

Er toch goed en gezond uitzien, dat is wat je wilt wanneer je zware medicatie, een chemokuur of bestraling ondergaat. Chemotherapie en bestralingen drogen de huid uit en maken de huid vaak schilferig, overgevoelig en geïrriteerd en in sommige gevallen kan de huid gaan jeuken. Het belangrijkste daarbij is om de huid zoveel mogelijk te kalmeren en te beschermen. Speciaal voor deze huiden heeft IK de Medical Collection ontwikkeld.

EEN GEZONDE HUID

IK Skin Perfection streeft naar een gezonde en perfecte pH-waarde van de huid, die rond de 5.5 ligt. De zuurmantel helpt de huid in balans te houden. De pH-waarden in onze producten zijn afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van de huid. Zo ontstaat een stralende, gladde, gezonde huid én is de huid minder vatbaar voor huidproblemen!

DE KRACHT

Wat onderscheidt IK Skin Perfection van reguliere cosmetica? Reguliere cosmetica beperken zich tot de bovenste dode huidlaag en hebben slechts een verzorgend karakter. Door de hoge dosering werkstoffen en lagere pH-waarden, werken cosmeceuticals dieper door in de huid en zorgen voor intensieve huidverbetering. Je ziet er weer stralend uit!